HOME     |     DESPRE NOI     |     CUM COMAND     |     LIVRARE     |     POLITICA DE RETUR
Acest magazin online este administrat de: SC Dadi Mob Concept SRL, CIF: RO31445394, Nr. Reg Com: J23/1022/02.04.2013, Str. Sulina nr. 23,
Berceni, Judetul Ilfov, Romania, Cod postal 077020, Banca: ING BANK VITAN-OLTENITEI, IBAN: RO94 INGB 0000 9999 0353 9040
TOATE DREPTURILE REZERVATE © 2019-2023   Casute din lemn pentru copii
Telefon Casute din lemn DadiMob Instagram Logo Dadi Mob Facebook DadiMob
Comanda prin WHATSAPP
Comanda prin MESSENGER
office@casutedinlemn.com
Email Dadi Mob
0740 217 695

Casute din lemn pentru copii

Plata online
Logo Dadi Mob
Materiale de calitate
MATERIALE DE CALITATE
FABRICATE IN ROMANIA
Casute fabricate in Romania Livrare prin curier
LIVRARE PRIN CURIER RAPID
SOL ANPC
Home
Casute la sol
Casute pe piloni
Complexe de joaca
Accesorii casute
Alte produse
Contact
Despre noi
    Dadi Mob – pune pe piata produse fabricate in Romania: casute de gradina din lemn, jucarii de exterior din lemn, mobilier si accesorii de gradina din lemn pentru copii. 

     Misiunea noastra: sa oferim copiilor si familiilor lor multe amintiri frumoase, in aer liber, departe de televizor sau smartphone-uri. 
    Suntem o echipa tanara, dinamica, motivata in dezvoltarea unui comert modern cu produse de calitate, detinand logistica necesara si personal specializat.

     Produsele noastre sunt prelucrate intr-una dintre cele mai mari fabrici din Romania, care incepand de curand a hotarat sa puna pe piata romaneasca produse de cea mai buna calitate si care sunt foarte apreciate de restul europenilor. Motiv pentru care suntem siguri ca aici veti gasi cele mai mici preturi, calitate garantata si satisfacti pe masura.

       Produsele din lemn pe care le comercializam au urmatoarele caracteristici de baza:
- design ce are la baza siguranta copiilor; 
- materiale ce nu pun in pericol sanatatea celor mici; 
- suprafetele produselor sunt fie netratate (dar sunt finisate prin slefuire foarte fina), fie vopsite cu vopsele pe baza de apa (netoxice). 

     Casutele din lemn sunt proiectate pentru a facilita la maxim montajul - panourile (peretii) vin gata montati. Casutele pot fi montate cu usurinta chiar de dvs., conform schitei de montaj oferite.
      Majoritatea clientilor nostri sunt persoane fizice, care doresc sa cumpere casute si jucarii din lemn pentru ca ai lor copii sa se joace in siguranta in gradina/curtea casei lor. Avem si cereri de la locuri de joaca si gradinite private, care doresc sa construiasca la exterior complexe de joaca pentru copiii pe care ii au in grija. 

     Dadi Mob – distribuitor de casute de gradina din lemn, jucarii de exterior din lemn, mobilier de gradina din lemn pentru copii.  
Cosul de cumparaturi

Despre noi