HOME     |     DESPRE NOI     |     CUM COMAND     |     LIVRARE     |     POLITICA DE RETUR
Acest magazin online este administrat de: SC Dadi Mob Concept SRL, CIF: RO31445394, Nr. Reg Com: J23/1022/02.04.2013, Str. Sulina nr. 23,
Berceni, Judetul Ilfov, Romania, Cod postal 077020, Banca: ING BANK VITAN-OLTENITEI, IBAN: RO94 INGB 0000 9999 0353 9040
TOATE DREPTURILE REZERVATE © 2019-2023   Casute din lemn pentru copii
Telefon Casute din lemn DadiMob Instagram Logo Dadi Mob Facebook DadiMob
Comanda prin WHATSAPP
Comanda prin MESSENGER
office@casutedinlemn.com
Email Dadi Mob
0740 217 695

Casute din lemn pentru copii

Plata online
Logo Dadi Mob
Materiale de calitate
MATERIALE DE CALITATE
FABRICATE IN ROMANIA
Casute fabricate in Romania Livrare prin curier
LIVRARE PRIN CURIER RAPID
SOL ANPC
Home
Casute la sol
Casute pe piloni
Complexe de joaca
Accesorii casute
Alte produse
Contact
Va asiguram ca facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea si actualitatea datelor, dar cu toate acestea pot aparea erori legate de preturi, descrieri ale produselor, imagini sau caracteristici ale produselor. SC Dadi Mob Concept SRL isi rezerva dreptul de a face modificari in structura site-ului fara o notificare prealabila a utilizatorilor.
 
SC Dadi Mob Concept SRL se obligă să respecte dispozițiile Regulamentului UE nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrare datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, denumit în continuare GDPR, Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, Legea nr. 365/2002 privind comerțul electronic și O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii.
 
Pe site utilizatorul raspunde de veridicitatea datelor introduse in timpul crearii contului si pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. SC Dadi Mob Concept SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
 
SC Dadi Mob Concept SRL colectează datele dumneavoastră personale numai ca urmarea exprimării consimțământului acordat prin bifarea opțiunii corespunzătoare atunci când vă înregistrați contul de client.
 
Utilizatorul are opțiunea de a alege dacă dorește să primească informații despre campanii promoționale, anunțuri, etc. Datele colectate cu privire la newsletter și alerte sunt confidențiale.
 
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre SC Dadi Mob Concept SRL numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informarile despre eventualele promotii, anunturi etc.
 
SC Dadi Mob Concept SRL se obligă să administreze datele personale furnizate în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate și atâta timp cât Utilizatorul deține un cont de utilizator activ. Atunci când datele personale nu vor mai fi necesare pentru realizarea scopurilor mai jos menționate vor fi șterse.
 
SC Dadi Mob Concept SRL poate furniza datele personale ale Clienților altor companii cu care se află în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora și numai pentru scopurile menționate la punctul 7.9, prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii bancare, furnizorilor de servicii de marketing.
 
SC Dadi Mob Concept SRL colectează următoarele categorii de date cu caracter personal: nume, prenume,  adresa de livrare, adresă de e-mail, username și parolă, numărul de telefon, date de geolocalizare/ date de trafic.
 
Scopul colectării datelor cu caracter personal este:
- informarea Clienților privind evoluția și starea Comenzilor inclusiv confirmarea comenzii și emiterea facturilor;
- trimiterea ofertelor promoționale prin comunicări electronice;
 
Clienților le sunt garantate drepturile prevăzute de Regulamentului UE nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrare datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de a accesa datele furnizate, dreptul de a modifica, rectifica sau șterge datele, dreptul de a descărca datele sau de a solicita transferarea acestora către un alt operator, dreptul de a se adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor sale.
 
Pentru a putea beneficia de drepturile specificate, identitatea utilizatorului va trebui verificată.
 
Utilizatorul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate în baza unei cereri formulate către adresa de e-mail office@casutedinlemn.com . 
 
Refuzul furnizării următoarelor date personale determină imposibilitatea finalizării comenzii: nume, prenume, adresa de livrare, adresa de email, număr de telefon, modalitate de plată.
 
Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau alte verificari legale, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
 
SC Dadi Mob Concept SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru orice pierderi de informatii care ar putea fi cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau serverele, sau mailurile expediate de catre noi nu contin virusi.
 
Prin parcurgerea acestor informatii si vizitand site-ul nostru sunteti de acord cu termenii si conditiile prevazute in acest document.
 
Cosul de cumparaturi

Politica de confidentialitate a datelor